Opšti uslovi korištenja

Internet stranice Mitrašević doo  mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih nadoknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima. Korištenjem mitrasevic.com Internet prodavnice obavezujete se poštovati sljedeće uslove i pravila. Neke od fotografija na mitrasevic.com Internet prodavanici su samo ilustrativne prirode ili se mogu neznatno razlikovati od originala.

 

Uslovi kupovine

Postupak, te uslovi kupovine/prodaje robe putem mitrasevic.com Internet prodavnice definisani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe. Isporučioc naručene robe je prodajno mjesto Mitrašević d.o.o u Brčkom. Mitrašević d.o.o. putem Internet prodavnice omogućuje kupovinu cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski ili na drugi način naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih na Mitrašević d.o.o.

 

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na e-mail kojim ste se registrovali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba primljena od strane Mitrašević d.o.o. a zatim i predračun za plaćanje. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na telefon 049-230-100

 

Otprema robe

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Provjera ispravnosti narudžbe zavisi od kupca, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

 

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Mitrašević-u d.o.o jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • putem naših poslovnih računa
  • gotovinom

 

Dostava robe

Svu naručenu robu kupci preuzimaju u našem prodajnom centru ili dostavljamo vlastitim dostavnim vozilima po unaprijed dogovorenom rasporedu.

 

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Mitrašević-u d.o.o e-mailom, telefonski ili pismeno. Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima: isporuka robe koja nije naručena , isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja, isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Pri prijemu robe provjera ispravnosti narudžbe zavisi od kupca. Molimo Vas da uporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

 

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korištenju

Mitrašević d.o.o obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informišemo kupce o načinu njihova korištenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi uposlenici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Izmjene

Mitrašević d.o.o zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, i obvezuje se da će obavjestiti o eventualnim izmjenama sve registrovane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje mitrasevic.com stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se našem Kontakt centru sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavnice.

 

Registracija

Da biste se registrirovali na mitrasevic.com Internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste odmah ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

 

Sigurnost

Prilikom registracije u mitrasevic.com Internet prodavnicu biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Mitrašević d.o.o ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

 

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža mitrasevic.com Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći kompjutersku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Mitrašević d.o.o nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

 

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Mitrasevic.com Internet prodavnice je zaštićen i Mitrašević d.o.o ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na mitrasevic.com stranicama morate nas prethodno kontaktirati i tražiti saglasnost.

 

Dostupnost mitrasevic.com Internet prodavnice

Mitrašević d.o.o ne može grarantovati da će usluge na mitrasevic.com odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na mitrasevic.com Internet prodavnicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

 

Ostale Internet stranice

Mitrasevic.com Internet prodavnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole Mitrašević d.o.o i stoga nismo odgovorni za sadržaj na tim stranicama.

 

Cijene

Sve iskazane cijene su bez obračunatog PDV-a a mitrasevic.com Internet prodavnica je novi vid usluge Mirašević d.o.o i do potpune implementacije ove usluge sve cijene u našoj Internet prodavnici su informativnog karaktera pa ih je potrebno provjeriti prije same narudžbe.  

Go to top