Dobro došli na stranice naše kompanije.

Mitrašević d.o.o. je kompanija osnovana 1997. god. sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost preduzeća je opremanje kompletnih ugostiteljskih objekata, trgovina na veliko i malo uređajima i opremom za ugostiteljstvo, prodaja sitnog inventara, montaža isporučene opreme, kao i servisiranje i održavanje kompletne ugostiteljske opreme.

Mitrašević d.o.o. je moderna i perspektivna kompanija koja svoj posao shvaća ozbiljno, što dokazuje i širok asortiman proizvoda u kojem se nalazi cca. 8500 artikala renomiranih evropskih proizvođača opreme za ugostiteljstvo.

 


Generalni zastupnik za ovo područje takvih prozvođača je upravo kompanija Mitrašević, a neke od njih su: Isa, Carpigian, Simag, Italdosit, Ugolini, Dihr, Gaggia, Bertos, Modular, Friulinox, Cimav, Unox, Fimar, Forcar, Mori, Peugeot, Pintinox, Collteleria Valgobbia, Pritchitts, Desing i mnoge druge kompanije svjetskog glasa na polju profesionalne opreme za ugostiteljstvo.

U sklopu administrativnog dijela naše kompanije nalaze se skladišni i izložbeni prostor na ukupnoj površini od 2.500 m2.

Proces kupovine artikala u kompaniji Mitrašević je olakšan zahvaljujući bogato opremljenom izložbenom prostoru i stručnom osoblju koje u njemu radi. Potencijalnim kupcima Mitrašević d.o.o. ujedno nudi kvalitetnu, brzu i efikasnu isporuku jer kompanija posjeduje odlično opremljen magacin robe na koji je izuzetno ponosna. Za sve proizvode iz asortimana obezbjeđena je zakonski predviđena proizvođačka i uvozna dokumentacija. Uz našu montažu, asistenciju i kvalitetan servis, kupcu  je zagarantovan dobar izbor.

           

Važno je spomenuti da ovdje ne prestaju aktivnosti i razvoj kompanije Mitrašević. U narednom periodu u planu je izgradnja još većeg prodajno - skladišnog prostora opreme za ugostiteljstvo, kao i izgradnja novog, najsavremenijeg kargo i logističkog centra u Bosni i Hercegovini, a i šire.

Na  našoj prezentaciji se dalje možete detaljno upoznati  i  sa  ostalim djelatnostima  kompanije.

Dobrodošli!

Mitrašević d.o.o.


 

 
 
Go to top