Jedan od najbržih načina za povrat vaše investicije jeste da se odlučite za kupovinu mašina za proizvodnju i prodaju sladoleda. Naša firma je zastupnik  za Carpigiani mašine. 

 

Svaki dan 100 miliona ljudi širom svijeta jedu sladolede proizvedene na Carpigian imašinama. Sa 10 podružnica širom svijeta, oko 220 zastupništva, prisutnost u više od 100 zemalja i mašina za više od 200.000 poslastičarnica, barova i restorana, Carpigiani je neosporni lider u proizvodnji opreme za smrznute poslastice već više od 70 godina. Jer kada je u pitanju "gelato" ... isto je u cijelom svijetu!

Mitrašević d.o.o. je eskluzivni distributer Carpigiani mašina na našem području tako da kod nas možete kupiti bilo koji proizvod iz široke palete proizvoda Carpigiani-a. Osim toga mi vam stojimo na raspolaganju od same Vaše ideje da pokrenete sopstveni posao da bi Vam pomogli da odaberete proizvod koji je u skladu sa vašim potrebama. Kada kupite mašine tu nije kraj jer mi smo tu sa našim servisom da bi im produžili radni vijek. Takođe kod nas možete kupiti repromaterijal za linju mašina za sladoled na točenje, prelive i topinge.

 

 

Go to top